Kontan-Xplorasi Xpresi

By: org kontan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Thursday, 16-Apr-2009 02:10 Email | Share | | Bookmark
Uwarghhhhh !!!



Salam,

Pengumuman, HP aku kena curik smlm. Jadi no. 0196607447 tu, aku dah mintak Maxis block dan ambik sim baru dalam esok gitu. HP satu lagi takde lak di sapunye hoho..aduyaii...

[b]Kepada customer dan kawan-kawan, sila la inform no. telefon kalian sumer pada aku kat satu lagi ni >> 0172255170.

Terima kasih.
[/b]


Sunday, 12-Apr-2009 23:50 Email | Share | | Bookmark
Aryn + Ridzuan, Outdoor Shot

Sabtu-11 April 2009. Udah agak lama masa yang nak diambik untuk wat shot outdoor ni. Hampir 7 bulan, baru lah dapat sesi outdoor ni berjalan. Dah dapat masa plak, sekali, ujan daaa!! So shot terpaksa tangguh kejap dan sambung plak sampai malam. Malam pun ujan. Tapi shot berjalan mcm biasa juge lah, cuma shot di dalam building sekitar Putrajaya jek lah.

Ini preview untuk outdoor shot tuh.







Terima kasih pada abg MJ http://meorjay.fotopages.com sudi tag bersama

http://kontan.fotopages.com
http://www.kontan.com.my (UC)
http://www.flickr.com/orgkontan
Shot,Makeup, Hairdo by Kontan :019.660.7447


Tuesday, 7-Apr-2009 06:21 Email | Share | | Bookmark
Alice + Lisa, Putrajaya,UPM

Salam pada semua viewers,

Lama tol tak upload, agak kebizian. Harini cuti, leh la upload gmbar. Ni gambar2 shot mgu lepas. Alice ngan Lisa, arrangement untuk shot 1 contest ni. Harap2 berjaya la.









http://kontan.fotopages.com
http://www.kontan.com.my (UC)
http://www.flickr.com/orgkontan
Shot by Kontan :019.660.7447
Side kick by: Abg Li at http://freelancefotographer.net





Tuesday, 11-Nov-2008 09:47 Email | Share | | Bookmark
Shahrul Baizura | Nilai>Port Dickson

Selamat Menyambut Hari Lahir Noor Khasidah Dah cecah angka 3 tahun ni ya? Takpe awet muda, still menten

Susah betol nak upload gmbar. Ni baru dapat peluang tapi kalu kat tmpat keje aku mmg susah la korang nk tgk gmbar yg aku up neh. Tgk je lah kotak pangkah tu ihik.

Penat, mmg penat, stiap minggu takde masa untuk diri sendiri. Ada shot sana sini dan last Ahad baru ni untuk shot Shahrul & Baizura kat PD. Bojeng pun folo skali. Mebi lepas bulan 3 baru la slow sket kot. Papehal pun harap engkorang sudi ler menengok2 shot aku yg tidak ler seberapa cuma yang best dan ada value added kt gmbar ne, aku terperasan rumah biru usang neh kat tepi jalan. Terus kuar gun, tembak dorang Malas bebel, tgk jeklah, komen ler mana patut untuk tambahbaik maceh





http://kontan.fotopages.com
http://www.flickr.com/orgkontan
Shot by Kontan :019.660.7447
Makeup by : Ilham Lisa Creation- 012.355.1667


Monday, 10-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Darling UPM>Serdang

Shot Darling mula dari Taman Equine Park, kengdian the following week, pergi ke Dewan UPM untuk Majlis Persandingan. Gambar lain lagi akan diup kengdian wokeh






KONTAN | 019.660.7447
http://kontan.fotopages.com
http://www.flickr.com/orgkontan
http://www.kontan.com (UC)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net