Kontan-Xplorasi Xpresi

By: org kontan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Intan+Hadi | Petaling Jaya

Intan, ofismet aku. Shot ni, nikah Intan+Hadi kat PJ. Minggu ni 16/11 majlis sanding dorang. Tapi kali ni cam biasalah aku g shot sensorang. Takdok orang plak nak folo. Kalu ada sesaper yang nak tag along ngan aku kasitaw la leh gak beramah mesree nanti. Takpun buleh share2 pengalaman ker amende ker kan Gambar sanding Intan+Hadi, selesai majlis nnt aku up wokeh !







Kontan-019.660.7447
http://www.flickr.com/orgkontan
http://kontan.fotopages.com
http://www.kontan.com (UC)


Sunday, 24-Aug-2008 23:47 Email | Share | | Bookmark
Shida Photoshoot

Sabtu, ajak Shida shoot kat umah Din pun ikut sama. Mujur shida takde plan lain so buleh la tembak dia. Ada beberapa theme untuk shida gayakan. Tengok je lah ya













Ada banyak lagi gambar. Klik kat sini untuk tgk >> http://www.flickr.com/orgkontan

http://kontan.fotopages.com
http://www.flickr.com/orgkontan
Shot by Kontan :019.660.7447
Makeup by : Liha 017.225.5170



Monday, 11-Aug-2008 01:25 Email | Share | | Bookmark
Sharah | Shamsul-Kg. Pandan, KL

Kpd semua viewers, kwn tak sempat nak edit lagi gmbar2 yang lain. Esok fly ke Sabah seminggu. Lepas sminggu baru leh hadap kot. Untuk sementara, tgk la ini dulu ya





p/s: Ayoy+Zailene, nnt koling2 ok? Gambar sedang dlm pembikinan


http://kontan.fotopages.com
http://www.flickr.com/orgkontan
019.660.7447


Wednesday, 30-Jul-2008 00:27 Email | Share | | Bookmark
Sneak Preview-Ayoy & Zailene

Helo helo. Lama sungguh tak update. Bz ngan study lagi bz ngan keje lagi. Ni ada masa shot sket white studio kat Ampang ( Terima kasih Zeozadan ). Nanti kwn aplod lagi wokey?

Tunggu wedding Ayoy kat Kontan 2&3 Ogos ni. Causinci !!





Monday, 10-Mar-2008 03:12 Email | Share | | Bookmark
Sha & Nuar | Pre-Wedding, Putrajaya

 
 
 
Cuaca petang itu tidak berapa mengijinkan. Mendung. Tapi shot berjalan dengan baik. Sha & Nuar amat sporting sekali. Terima kasih byk2. Gambar byk lagi tapi network slow. Ni jelah yg dapat di up skang







[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net