Kontan-Xplorasi Xpresi

By: org kontan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 11-Nov-2008 09:47 Email | Share | Bookmark
Shahrul Baizura | Nilai>Port Dickson

Selamat Menyambut Hari Lahir Noor Khasidah Dah cecah angka 3 tahun ni ya? Takpe awet muda, still menten

Susah betol nak upload gmbar. Ni baru dapat peluang tapi kalu kat tmpat keje aku mmg susah la korang nk tgk gmbar yg aku up neh. Tgk je lah kotak pangkah tu ihik.

Penat, mmg penat, stiap minggu takde masa untuk diri sendiri. Ada shot sana sini dan last Ahad baru ni untuk shot Shahrul & Baizura kat PD. Bojeng pun folo skali. Mebi lepas bulan 3 baru la slow sket kot. Papehal pun harap engkorang sudi ler menengok2 shot aku yg tidak ler seberapa cuma yang best dan ada value added kt gmbar ne, aku terperasan rumah biru usang neh kat tepi jalan. Terus kuar gun, tembak dorang Malas bebel, tgk jeklah, komen ler mana patut untuk tambahbaik maceh





http://kontan.fotopages.com
http://www.flickr.com/orgkontan
Shot by Kontan :019.660.7447
Makeup by : Ilham Lisa Creation- 012.355.1667


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net